Qigong grundkurs 15 februari i Mellerud

Letar du efter en träningsform som är mental, fysisk och energisk samt hjälper utveckla dig allsidigt? Vill du lära dig övningar som hjälper att släppa dina spänningar och låta fri energi flöda i kroppen, lugna ditt sinne och öka resistans för stress? Vill du lära dig öva i medveten kontakt med din kropp och fylla på med ny helande energi?

Kanske är det på tiden att utforska självläkningens konst Qigong?

Vi ska lära oss dynamiske och statiske meditationer, andningsövningar för att öppna opp energipunkter i kroppen för energiintag från omgivningen, samla energi, öppna energiblockeringar som kan manifesteras som smärta, stelhet, domningar etc. Det blir en del teori om qigong principer.

Denna kurs är för dig som vill lära sig att:

förstärka sig fysiskt, känslomässigt och mentalt

skapa mer energi i vardagen

sakta ned åldrandet mm…

I denna kursen ska vi lära grundläggande delen av det första steget i denna kraftfull och veldigt breda självutvecklingssystem – Zhong yuan qigong- äldste av alla kända qigonger i världen.

Det finns obegränsade möjligheter i detta systemet som jag är så fascinerad av, och du själv kan välja hur långt du vill gå och hur djupt du vill nå i din självläkning och självutveckling.

Praktiken väldig nyttig för alla som vill eller inte kan träna styrka eller konditionsträning och vill förbättra sin stamina, rörlighet, smärtlindring, balansen med mer, till dom som vill förstärka sin egen energi, och till alla  som önskar att utveckla sig allsidigt.

Välkommen alla som är intresserade i qigonq- energi konst från Kina den 15 februari kl.10-15.  Pris 600 kr. Max 6 plats. Det erbjudas veckovis qigong träning/efter kursen (2 gånger inkluderad i kursen)

Registrering till kursen och frågor på:

e-mail: jolitatolk@hotmail.com eller

SMS mob:  0731548140  Jolita

Vägbeskrivning skickas efter registrering.

om Zhong Yuan qigong http://www.holisticwomenblog.com/what-is-zhong-yuan-qigong/

om instruktörer  http://www.holisticwomenblog.com/instructors/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *